Kategorier
Okategoriserade

VARNING: Ingen har varit mer aktiv och mer produktiv för utveckling av olika vacciner än Bill Gates och Melinda Gates.

0

May-Britt Standahl: Han ringte nå å fortalte at skolen han går på har kommandert alle elevene ned for å ta vaksine mot hjernehinnebetennelse.

BILL GATES = GATES OF DEVIL (MONEY)

Scientists Warn of Health Risks From 5G *TECHNOCRACY / TECHNOPOLY.

Jordan Maxwell 2018 * Government / TV / Court / Religion / Rome via Pope gave the Divine Right to the Royalties /and more. * TV = Collective Mind Control Medium!

FORSVARET AS: Generell beskrivelse av styrings- og organisasjonsformer

BIOENGINEERED and 5Ged CORONAVIRUS PANDEMIC: What Everyone Needs to Know

Vita vacciner och kub interferon Alpha 2 B Medicin.

Låt oss ta en titt på vad planetens huvudsakliga vaccin har gjort de senaste åren. Ingen har varit mer aktiv och mer produktiv för utveckling av olika vacciner än Bill Gates och Melinda Gates.

Exakt denna fond sponsrade kronviruset bokstavligen några veckor innan den fixades i staden, samt betalning av olika projekt som nu utvecklar vaccin mot samma virus.

Det är nödvändigt att notera att lagförslaget är mer än en profet i denna fråga. I åratal har han talat om global pandemi som kommer och att mänskligheten inte är redo för det. Den 2015 mars 18 uppträdde han i Vancouver och spelade in på sin blogg att oavsett hur många gånger ebola epidemin var så kommer det att finnas mycket att finnas i nästa. Mer fruktansvärt och att världen är inte redo för snabb spridning av influensa, som kan döda 10 miljoner.
https://www.gatesnotes.com/Health/We-Are-Not-Ready-for-the-Next-Epidemic?ref=hvper.com

Samma år skrev han en ny Englands dagbok, pratade om specialmedicin baserad på rna kroppar och hjälpte till att utveckla en specialanti-anti-tröja. Detta är en helt ny idé, men detta läkemedel kan snabbt organisera massproduktion.
https://www.nejm.org/doi/suppl/10.1056/NEJMp1502918/suppl_file/nejmp1502918_appendix.pdf

År 2017. kl. 2017. lanserade 2017. års ekonomiska forum för gay cepi-strukturen – föreningen för epidemi-och innovation tillsammans med Norge, Indien, Japan och tyska regeringen. Målet är att påskynda utvecklingen av vaccin som kommer att kontrollera epidemin.
https://www.gatesnotes.com/Health/Preparing-for-the-Next-Epidemic

År 2019 har portfonden redan startat en planetskalisk-kampanj med sina pandemiscener. Netflix-video med en mycket intressant historia – djurmarknad i Kina, från vilken dödsviruset sprider sig. Bill själv kommer ut som varningsexpert, om inget görs för att förbereda måndagen så kommer det att finnas en tid då vi tittar på det förflutna och ångrar att vi inte investerar mer pengar i utvecklingen av vaccin.
Hur visste du allt det här? Den här videon gjordes flera veckor innan världen hade nyheter om ett sådant virus på den.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7951293/Bill-Gates-Predicted-Coronavirus-Like-Outbreak-2019-Netflix-Documentary.html

I oktober 2019 arbetade Bill med John Hopkins Health Security Center för att spela en handling som heter Even
Detta är exakt samma tid omvandlingen av kronviruset från fladdermöss till svin, sedan till de människor som sedan skickas vidare redan i kontakt. Detta virus är modell baserat på en SARS bas, men det är fler klistermärken. Det börjar i brasilianska grisfarmen, men resten av scenen är exakt likadant när det gäller spridning och ekonomiska konsekvenser.

Låt oss komma ihåg vingarna. Det står också att vaccinet inte kommer att vara tillgängligt under det första året, men global (Global) kan påverkas av upp till 90 % av planetens befolkning.
Ser inte detta ut som brittiskt pm och tyskt kontor sa att det kommer att få till 70 % av invånarna i dessa länder och vad det nu blir?
http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/scenario.html

Intressant är de människor som deltar i denna scen – en av dem är George (Kinas infektion och professor.
Bland annat är hans ledande gruppstudier exakt möjligheten till viral sändning från djur till människor, inklusive fladdermöss. Dessa remmar igen 🙂
http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/players/gao.html

Samtidigt finansierar portfonden för utveckling av vaccin i alla front. Inovio apotek of Vilnius fick 9 miljoner USD för att utveckla INO-4800-vaccinet för att testa på människor i april – otroligt kort tid. Ytterligare 5 miljoner gavs till utvecklingen av vaccinen. Följaktligen växer andelen av detta företags andel i det allmänna lagret snabbt och de kommer att fångas. Världens mäktiga vet vad de gör, eller hur?
https://www.morningstar.com/news/marketwatch/20200312540/inovio-stock-rallies-after-company-gets-gates-foundation-grant-to-test-device-for-coronavirus-vaccine

På samma sätt, ett företag som heter Modern Inc. Även vaccinet-1273-vaccin som skapats av detta företag har släppts bokstavligen inom några veckor och dess teststadium på simningen, som vanligt, släpps faktiskt – människor kommer att testas omedelbart. För att det inte är viktigt att ta reda på hur det fungerar på djur. Det här är fantastiskt alls.
https://www.statnews.com/2020/03/11/researchers-rush-to-start-moderna-coronavirus-vaccine-trial-without-usual-animal-testing/

Samma företags hemsida har också en tydlig ursäkt för att det aldrig har funnits en kommersiell produkt med hjälp av denna nya mrna-teknik och har många okända faktorer. Respekt – allt är helt testat inte bara för människor, utan även på simning – utan vad spelar det för roll om den stora gården redan räknar med de som kommer att vara på labbet istället för dessa experiment?
https://investors.modernatx.com/news-releases/news-release-details/moderna-announces-funding-award-cepi-accelerate-development

Ett annat portar sponsrat företag är curevac i Tyskland – det skapar också ett vaccin baserat på samma, okända och effekt teknik. En logik fråga är varför så många och olika vaccin behövs för samma virus, om enligt kinesiska data är 87 % av det bättre, men döden av det är bara 4 % av det De döda är starka efter 70 år, förutom att vara sjuk med andra skador? Vad kommer då dessa vaccin att ge dem?

Dessutom är det klart att detta virus nästan är farligt för barn, i vuxna 80 % av fallen går det med lätta symptom. Så vem behöver all denna massvaccination med mänskligheten helt okända effekter?

Tydligen är Bill ingen dåre och vet mycket väl hur händelserna kommer att gå och enligt vilken plan detta kommer att orsaka publiken och att dessa rädslan kommer att orsaka publiken och att dessa rädslan äntligen kommer att få sin dröm att gå i uppfyllelse – att vaccinerade alla.

Ännu mer för att vi har en viss modell av den nya världsordningen framför våra ögon – den måste göras i lagen i den nya världsordningen. En sådan lag har redan antagits i Ukraina. Bill vet allt mycket väl och gör sig bara redo för den här scenen, plus väldigt länge.

Precis som alla händer, de amerikanska senatorer som märkte att sälja sina aktier snart innan lagret – finns det en annan politisk skandal om detta ämne. Dessutom hände detta efter deras offentliga tillkännagivande om att ekonomin var bra – men efter deras hemliga möte var deras egna handlingar helt annorlunda.

Och sen se och oroa dig hur denna världens mäktiga alltid kan förutspå allt detta och alltid göra det rätta genom att rädda deras kapital och investera företag som snabbt blir rika, men vi måste tro att allt är naturligt, av misstag och vi är bara dum.

Förresten, det finns en mycket effektiv förberedelse för alla typer av män. Deras namn är interferon Alpha-2 b och är designade 1986. År 1986. De har historien om mer än 30 års effektiv användning, 137 olika vetenskapliga artikel om deras effektiva. Detta läkemedel användes också i Kina och det är just nu som alla länder ber om hjälp vid leverans av dessa läkemedel och experter. Men USA har varit sanktioner i årtionden i årtionden – det är därför USA har varit extremt svårt i årtionden – så det är väldigt svårt.
https://peoplesdispatch.org/2020/03/16/cuba-leads-global-efforts-against-covid-19-in-spite-of-blockade/

Om USA som Hollywood-filmvärld verkligen skulle vilja rädda världen nu, då skulle dessa sanktioner och handel omedelbart ställas in och produktionen av dessa läkemedel skulle vara en riktigt effektiv kamp mot ” pandemi Men allt detta behövs inte för en stor gård och ännu mer geitsam – dessa “välgörenhet” bättre investerar miljontals nya och för att hjälpa människor att få 30 års testad och effektiv medicin. För att det är omöjligt att odla miljarder, inte heller att göra de nödvändiga personerna. Dessutom kan detta läkemedel endast ges till dem som verkligen är sjuka i allvarligaste form – vaccinen kan föras in till alla och biverkningarna av även friska människor är ofta farligare än de sjukdomar de skyddar dem från.

Det är precis så här USA: s federala reserv och euron gör, genom att skriva ut miljontals dollar och euron, helt enkelt utfärdade till bankirerna för att rädda sitt kapital, inte ge finansiering till dem som skulle kunna organisera effektiva evenemang för massproduktion och leverans till alla som behöver detta.

Så du kan inte säga att alla dessa krisarrangörer inte visste något eller att detta system ens kämpar mot “pandemi”. allt de gör är en viss plan där allt är känt, modell och planerat och där det inte finns någon plats, att skulle verkligen kunna hjälpa vanliga människor.

Men det roliga i den här historien är att världens största hjälp inte är från demokratiskt och liberala västerut, utan från kommunistiska Kina, socialistiska kub och även “marknad” Ryssland, som också kommer att skicka sin arméns biologus till Italien, som skickar sitt armétest till Italien.

Utvecklingen är tydligt märkt, eller hur?

0